Jag har jobbat med redovisning sedan 2009. Efter många år med fysiskt slitsamma arbeten inom lantbruket och transportbranschen hade jag ådragit mig en axelskada och bestämde mig därför 2009 för att det var dags att göra något annat.

Jag valde att satsa helhjärtat på redovisning. Jag gick en 10-veckorsutbildning till ekonomiassistent med löneadministration samt en kortare kurs i företagsbeskattning. Under en tid jobbade jag på en mindre redovisningsfirma.

2010 gick jag en ettårig YH-utbildning till redovisningsekonom på Påhlmans Handelsinstitut. Direkt efter det blev jag anställd hos LRF Konsult, där jag jobbade i sju år.

Eftersom jag har ett stort intresse för de gröna näringarna har jag gått flera fortbildningar inom bland annat jord- och skogsbruksbeskattning och hästbeskattning mm. Jag fortbildar mig löpande inom olika delar av redovisning och skatt och håller mig givetvis kontinuerligt uppdaterad vad gäller nyheter.

I januari 2018 startade jag eget, Ann Attehag Redovisning, och har nu alltså firat fem år som egenföretagare – men med över ett decennium av erfarenhet.

Privat är mina största intressen hundar, ridning, fotografering och att vara ute i naturen. Min logotyp återspeglar min stora kärlek till mina hundar av rasen Shiba Inu.

Ann Attehag

Ann Attehag – Foto: Peter Ulvatun, MedHund Foto