Jag har jobbat med redovisning sedan 2009. Ca 7 år på LRF Konsult och innan dess på en mindre redovisningsbyrå.                 

BAKGRUND OCH TIDIGARE ERFARENHETER:

Pga en axelskada bestämde jag mig 2009, efter många år i transportbranschen och ett antal år inom lantbruket innan dess, för att det var dags att göra något som inte sliter så mycket på kroppen. Eftersom jag alltid haft lätt för siffror och hade hållit på med bokföring i liten skala sedan mitten av 90-talet, så bestämde jag mig för att börja med redovisning.                                                                              Efter en 10-veckorsutbildning jobbade jag deltid på en mindre byrå några månader. 2010 gick jag en 1-årig YH-utbildning och fick efter det jobb direkt hos LRF Konsult, där jag jobbade i 7 år.

I samband med en större omorganisation valde jag att tacka nej till omplacering och startade i stället eget i januari 2018.

UTBILDNING:

2009 gick jag en tio-veckors kurs till ekonomiassistent med löneadministration och en kortare kurs i Företagsbeskattning.      2010 gick jag en 1-årig YH-utbildning på Påhlmans Handelsinstitut till Redovisningsekonom.                                                            Jag har gått ett antal kortare fortbildningar inom bl.a. Jord- och skogsbruksbeskattning, Hästbeskattning, Moms, Bokslut, Deklaration mm och deltagit på årliga interna kompetensdagar och på SKVs skattedagar ett par gånger årligen.

UPPDRAG:

Jag har jobbat med enskilda firmor och mindre aktiebolag inom ett stort antal branscher, bl.a jord-och skogsbruk, bygg, m.fl.

INTRESSEN:

Privat är mina största intressen hundar och ridning, men även att vara ute i naturen, fotografering mm.


Välkomna att kontakta mig om ni behöver hjälp med er redovisning.

Hälsningar Ann Attehag

OM SIDAN

Mona på Fantasiskafferiet har gjort min fina logga: fantasiskafferiet.se

Peter på MedHund Foto har tagit bilden: foto.hunderbanan.se